Üdvözöljük a Medist Kft megújult honlapján! : Medist Kft.

Medist Kft.

Orvostechnikai eszközök és kozmetikumok forgalmazása

  • RSS
  • "
  • Facebook
  • "

Cégünk a Medist Kft. 1992.évben alakult francia-magyar vegyesvállalatként, Dr. Kalmár Miklós ügyvezető igazgató vezetésével.

 

dr. Kalmár Miklós

Ide kattintva megtekintheti dr. Kalmár Miklós honlapját

Célunk az volt, hogy a Franciaországban tapasztalt piacpolitikát és kereskedelmi etikát minőségi francia termékekkel bevezessük Magyarországon. A rendszerváltást követő évek nehézségei évekig kemény munkát követeltek tőlünk, de a francia partner kitartásának köszönhetően sikerült talpon maradni és közel 10 év kitartó munka után a magyar szépségipar elismertségét kivívni.

Fő profilunk orvostechnikai eszközök forgalmazása. Kizárólagos magyarországi forgalmazója vagyunk a világpiac vezető francia Laboratoir Eurosilicon által gyártott főként mellimplantátumoknak és a Philoderm Aestetics által gyártott Zeraderm hegkezelő termékeknek.

(www.mellimplantatum.hu)

(www.zeraderm.hu)

Amire mégis a legbüszkébbek vagyunk, hogy cégünk 2004.évtől a mezoterápia honosításában elsőként volt jelen. (www.mezoterapia.hu)

Jelenleg az orvostechnikai eszközök mellett komoly részesedést képvisel a speciális problémamegoldó kozmetikumok forgalmazása. (www.borfiatalitas.hu)

Kizárólagos forgalmazói vagyunk a belga Auriga International (www.auriga-int.com), az amerikai Rejuvi Laboratory. (www.rejuvi.hu) által gyártott kozmetikumoknak és nemrégiben kötöttünk kizárólagos szerződést a francia  Oxynergy Paris (www.oxynergy.hu) kozmetikai céggel. Az amerikai csúcstechnológia ma már komoly versenyt jelent a francia szépségiparnak, így igyekszünk partnereinknek biztosítani a megszokott színvonalat.

Folyamatos továbbképzéseket tartunk partnereinknek, rendszeresen részt veszünk szakkiállításokon és az  Európa szerte megrendezésre kerülő esztétikai konferenciákon.

Sikereink:

Az implantátumok közel 20 évi forgalmazása alatt bebizonyosodott hogy minőséget képviselünk a hazai piacon. Határainkon túl ismerik/elismerik cégünk munkásságát, jó hírnévre sikerült szert tenni.

Terveink:

Szeretnénk a szépségiparon belül megtartani szakmai hitelességünket, megbízhatóságunkat, fejleszteni partnerkapcsolatainkat. Ezért rendszeresen részt veszünk a legfontosabb európai esztétikai továbbképzéseken és szakkiállításokon, hogy partnereink első kézből értesüljenek a legújabb esztétikai újdonságokról.

Csapatunk:

  • Dr. Kalmár Miklós ügyvezető igazgató

 

(Sebészeti implantátumok, ráncfeltölő anyagok, mezoterápiás hatóanyagok, elektrokozmetikai berendezések, professzionális kozmetikumok, mezoterápiás hatóanyagok, marketing anyagok, megrendelés, ügyfélkapcsolat)

Infó: medist@medist.hu