Miért kivételesen hatékonyak a Rejuvi Laboratory termékei? : Medist Kft.

Medist Kft.

Orvostechnikai eszközök és kozmetikumok forgalmazása

  • RSS
  • "
  • Facebook
  • "

A Rejuvi termékek fő alapanyaga a bőr számára rendkívül értékes hatóanyag:
tiszta ALOE VERA gél

Aloe vera_compos_gel_500

Ez a természetes összetevő szinte minden bőrproblémára megoldást nyújt, és az öregedésgátlásban is verhetetlen a Rejuvi termékeit pedig páratlanul hatékonnyá teszi!

Az aloe vera gél az egyik legerősebb szépségszérum!

Az aloe vera különböző összetevőinek egyedülálló összjátéka eredményezi, hogy a növény sokrétű gyógyhatással rendelkezik, és a szépségápolásban is jól használható. Gyulladáscsökkentő hatású, segíti és gyorsítja a sebgyógyulást, valamint erősíti az immunrendszert. Külsőleg alkalmazva értékes anyagai a bőrön keresztül szívódnak fel. A kollagénnek döntő befolyása van a bőr rugalmasságára és simaságára. A fibroblaszt fokozott termelését valószínűleg a gél poliszacharidjai váltják ki. A kísérlet azt is kimutatta, hogy a gél háromszor-négyszer gyorsabban hatol a bőrbe, mint a víz, és emiatt sokkal gyorsabban látja el nedvességgel.

Az aloe tehát igazi szépségelixír!
Mindegy, hogy a bőröd normál, zsíros vagy száraz, esetleg már idősebb vagy. Az aloe vera ellensúlyozó és harmonizáló minden bőrtípusnál. Az aloe a bőrhöz igazodik, a száraz bőrt nedvesíti, a zsíros bőrt normalizálja. Az érett bőrnek pedig különösen jót tesz, hiszen fokozza a kollagéntermelést.

Az aloe vera gél összetevői:
• Mono- és poliszacharidok: olyan szénhidrátok, melyek a levél belsejében elraktározott vízzel gélt alkotnak, valamint az aloe vera nyálkahártya-regeneráló hatásáért felelősek.

• Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Ezek közül a legfontosabb az antioxidáns hatású A-vitamin, de fontos még a vas, a szelén és a cink is, ha elsősorban szépülni akarsz.

•Esszenciális és nem esszenciális aminosavak: a testfehérjék alapvető építőanyagai.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.