Ráncfeltöltő anyagok : Medist Kft.

Medist Kft.

Orvostechnikai eszközök és kozmetikumok forgalmazása

  • RSS
  • "
  • Facebook
  • "

Az esztétikai szemléletű orvostudomány rendkívül nagy intenzitással kutatja a szövethiányok pótlására szolgáló mesterséges anyagokat. Ezek segítségével pótolhatók a szervezet regenerációs képességének korlátozottságából adódó szövethiányok, és részben felhasználhatóak az esztétikai hibaként értékelhető kellemetlen redők, ráncok mérséklésére is (ráncfeltöltés).injection_medist

crm_dur

Keresztkötésekkel stabilizált (cross-linked ill. polimerizált) hialuronsavat tartalmaz, közepes viszkozitású, kisebb ráncok (fine lines) korrekciójára javasolt. Hialuronsav molekulája óriási méretű: 3,1 millió Dalton. Reziduális fehérjetartalma 0,01%-nál kisebb. Retikulált (polimerizált) hialuronsav tartalma 14 mg/ml.

crm_gel

Magas koncentrációjú retikulált (polimerizált) hialuronsavat tartalmazó volumenpótló ráncfeltöltő, a mélyebb bőrrétegekbe javasolt. Stabilizált hialuronsav koncentrációja 16mg/ml, de 4 mg/ml nem retikulált hialuronsavat is tartalmaz. Ez a furcsa kombináció nem véletlen, hanem a legújabb kutatások eredménye. A retikulált és natív HA kombinációja egy különleges kötőszövet képző szövet aktivitást eredményez. Végeredmény: egy nagy viszkozitású hosszú kozmetikai hatású, mély ráncok korrekciójára és ajaknövelésre is kiválóan alkalmas implantátum.

crm_dx

Szubkután arc és testformázásra alkalmas, erősen regeneráló, kötőszövetképző,kollagéntermelést fokozó implantátum. Retikulált hialuronsav tartalma 17mg/ml, dextranomer (Sephadex) 50mg/ml. Kiválóan alkalmas a kor előrehaladtával az orcák atrofizáló szubkután zsírszövetének illetve a test bármely más részén bármilyen okból kialakuló lipoatrófia korrigálására, pótlására.

Ráncfeltöltő anyagokkal kapcsolatban keresse munkatársainkat: 06-1/3180-925 vagy 06-20/9288-339

Bővebb információ a www.rancfeltoltes.hu oldalakon.