Oxynergy Paris : Medist Kft.

Medist Kft.

Orvostechnikai eszközök és kozmetikumok forgalmazása

  • RSS
  • "
  • Facebook
  • "

Szeretettel köszönti Önt az Oxynergy Paris, egy professzionális (szakmai felhasználók számára kifejlesztett) bőrápoló termékcsalád, amelyet intenzív tudományos kutatási eredmények ihlettek az esztétika és anti-aging orvoslás terén. Az Oxynergy Paris kozmetikai cég orvosi és kozmetikai tudományos ismeretek felhasználásával professzionális bőrápoló készítmények és eszközök fejlesztését tűzte ki célul, szorosan együttműködve plasztikai sebészekkel, bőrgyógyászokkal és kozmetológusokkal.

Az Oxynergy Paris termékei nem tartalmaznak parabent, alkoholt, illatanyagokat, állati eredetű összetevőket, színező anyagokat, szilikont.

Exkluzív termékeink egyik alappillére az

 „Oxygenation Factor”

  egy természetes aktív összetevő, amelyet szójaproteinek ellenőrzött hidrolízisével állítanak elő. A különleges peptidkeverék, az alapvető ásványi anyagok és aminosavak szinergikus hatása nagymértékben fokozza a sejtek oxigénellátottságát, növeli a bőrsejtek energiaszintjét és stimulálja a sejtmegújulást. A jól működő sejt lélegzik, kommunikál, növekszik, és reprodukálódik. A közös nevező ezekben az életfunkciókban az oxigén felhasználás, amely a megfelelő anyagcsere ismertető jele.

Ezen folyamatokra negatívan hatnak a modern életmóddal járó egyes jelenségek, mint a városi légszennyezés, szabadgyökök kialakulása, és a károsító környezeti hatások. A bőrsejtek szenvednek, anyagcsere tevékenységük csökken.Ennek eredményeképpen csökken a sejtszintű aktivitás, a bőr tónusa, színe tompábbá válik és jelentkeznek az öregedés jelei.Az Oxynergy Paris bőrápolói megállítják ezt a folyamatot, fenntartják a bőr optimális állapotát, helyreállítja a sérült, öregedett bőrt. Mindegyik termék szisztematikusan és célirányosan kezeli a különféle bőrproblémákat az „Oxygenation Factor”és az aktív hatóanyagrendszerek szinergikus együttműködésével, valóban szenzációs, azonnali és hosszú távú eredményeket biztosít.

A termékek alapját képező Oxygenation Factor mellett az Oxynergy Paris termékeiben nano-emulziós rendszereket, egyedülálló „bi-gel” és „Micro-dispersion” technológiákat alkalmaz. 

– A „bi-gel” technológiát arctisztítókban, hámlasztókban és szérumokban használjuk, amelyek a lehető legbőrbarátabbak, lehetővé teszik a felületaktív anyagok, az alkohol és egyéb irritáló összetevők mellőzését.  Az olajcseppek „szabadon” maradnak egy vízbázisú gélben, a formula a bőrrel érintkezve megolvad.

– A „Mikro-dispersion” technológiát krémekben használjuk. Ennek lényege egy „olaj a vízben” emulzió, amelynek cseppmérete megközelíti az egy mikront. Ennek a technológiának a legfőbb előnye, hogy „zöld” emulgeálószereket használ, így növelve az aktív hatóanyagok hasznosulását. A krémek rendkívül lágyak és azonnal felszívódnak, a bőrön egy védő filmréteget képezve megakadályozzák a hámon keresztüli vízvesztést.

„Márkánk a szépségipar növekvő piacára épül, amelyet az egyes emberek fiatalos és egészséges megjelenés iránti vágya táplál. A legtöbb ember a fiatalságot és egészséget az egészséges bőrrel hozza összefüggésbe, ugyanis az első benyomás mások számára az ember bőre. Célunk, hogy a piaci igényekre komolysággal, ügyfélmegbecsüléssel és minőséggel válaszoljunk. Minden termékünkkel élvonalbeli bőrápolást ajánlunk jó eredményekkel.”
Raphaël Duérinck  
 

KOZMETIKUMOK

Cleansing Cream  

Gyengéd krémes „Oxygenation factor”-t tartalmazó arclemosó krém, mely minden bőrtípusra alkalmas.  Eltávolítja a legellenállóbb sminket is (arc, szem és ajkak) a bőr károsítása nélkül. Ez a tisztító krém még a legérzékenyebb bőrtípusra is alkalmas. Alkalmazás után egy puha és selymes védőréteget képez a bőrön. Javítja a bőröregedés látható jeleit, ragyogó és sugárzó megjelenést biztosít.

 Lotion Hydro-Gel

A Lotion Hydro-gel egy könnyű, frissítő, olvadó szerkezetű, tonizáló, ápoló gél Oxygenation Factor-ral. Eltünteti a smink tisztítás után fennmaradt legapróbb nyomait is. Csökkenti az öregedés bőrön megjelenő látható jeleit, ragyogó és sugárzó megjelenést biztosítva. Gazdagítva van Oxygenation Factorral, amely stimulálja a sejt oxigénfelvételét és energiáját.

 Enzymatic Peeling Cream (200ml)

 

Az Enzymatic Peeling Cream egy intenzíven ható „bi-gel” formulával készült készítmény, innovatív keratolitikus hatású enzimhatóanyaggal. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, ezáltal visszaállítja a bőr fiatalos és rugalmas megjelenését. Egy proteázt tartalmaz, amely sikeresen helyettesíti a megszokott savakat úgy, hogy nem okoz bőrpirosságot és túlérzékenységet. A bőr hámlasztása egy fontos folyamat az egészséges bőr megtartásához, és a hámlasztást követően alkalmazott termékek könnyebb penetrációjához.

                                                                                                     

Eye Contour Cream

Ez a formula összhangban van az Oxynergy Paris egyéb hatóanyagaival. Tartalmaz Oxygenation Factort, kis molekulasúlyú hyaluronsavat, lipopeptideket, organikus szilíciumot, N-hydroxysuccinimide-t és chrysin-t. Ezen összetevők szinergiája egy komplett szemkontúr kezelést biztosít, amely csökkenti a bőr feszességének elvesztését, a ráncokat, a kiszáradást, a szem alatti táskákat és a sötét karikákat.

Hyaluronic Acid Cream

A Hyaluronic Acid Cream minden kétséget kizáróan legenda az Oxynergy Paris termékpalettáján. Az egyik legjobb hidratáló krém a piacon, hihetetlen textúrával, természetes viaszokkal és olajokkal.

A krém gyorsan és maradéktalanul a bőrbe szívódik, biztosítva a védelmét és a nedvesség megtartását. Hatóanyagai: phytosebum (természetes észterek és szkvalén), amely puhítja a bőrt, Oxygenation Factor, Kis molekulasúlyú hyaluronsav, és sejtszintű hidratáló faktorok. A Hyaluronic Acid Cream a legújabb fejlesztésű hidratáló bőrápoló, amely a felszíni ápoláson túl a sejteket és a bőr rétegeit egyaránt kezeli. Segíti a vizet a bőrben tartani, az aquaporin-3 kialakulását ösztönözni, hogy a víz a sejtekbe jusson, segít visszaállítani a sejtkohéziót és támogatni a kollagén-1 szintézist.

Hyaluronic Acid Serum 

Folyékony, koncentrált formula melyet oxigénkezeléssel vagy elektroporációval együtt is alkalmazható. Az arc, nyak, dekoltázs kezelés alapja, mivel magas koncentrációjú hyaluronsavat tartalmaz, argireline (botox hatás) hatással bír. A búza fehérjék és hidrokolloidok sima védőfóliát képeznek a bőrön. Az eredmény: mély hidratálás, azonnal csökkennek a ráncok, a bőr kifeszül.

Hyaluronic Acid Mask  

Könnyű és „finom” maszk, amelyet a nagyon száraz és rugalmatlan bőr ápolására terveztek. Hidratáló, tápláló, simító és feszesítő hatással bír, tartalmaz Oxygenation Factor-t, kis molekulasúlyú hyaluronsavat és sejthidratáló faktorokat. A Hyaluronic Acid Mask a legfejlettebb technológiával készül, nemcsak a felületi hidratálást biztosítja, hanem a bőrsejtekbe hatolva kezeli a szárazságot, csökkenti a vízvesztést és a finom ráncokat, valamint stimulálja a kollagén-1 szintézist. Ez a luxus maszk azonnal ragyogóvá varázsolja a bőrt, különleges események előtt alkalmazva javítja a bőrképet.

 Oxygen Repulping Serum     

 

Az Oxygen Repulping Serum egy exkluzív bi-gel formula elegáns légmentes csomagolásban. Szerkezetének köszönhetően a bőrrel érintkezve megolvad, és egy perfluorkarbonokból és phytosebum-ból (természetes észterek és szkvalén) álló keveréket juttat a bőrbe. Lágy, puha érzést nyújt, a bőr jól tolerálja. A PFC csökkenti a mimikai- és egyéb ráncokat.- A szerkezetüknek és oxigénszállító tulajdonságaiknak köszönhetően a bőrbe jutatott oxigén által azonnal növelik a bőr térfogatát (kíméletesen megduzzasztja) így csökkentve a ráncok megjelenését és megtisztítva a bőrt a széndioxidtól. 

A Lift BTX Serum egy exkluzív bi-gel formula elegáns légmentes csomagolásban.Szerkezetének köszönhetően a bőrrel érintkezve megolvad, és egy botox szerű petidekből és phytosebum-ból álló (természetes észterek és szkvalén) keveréket juttat be a bőrbe. Lágy, puha érzést nyújt, a bőr jól tolerálja. A Lift BTX Serum 2 molekulát kombinál (oktapeptid és pentapeptid), melyek botulinum toxinhoz hasonló hatású peptidek. Az oktapeptid a világhírű, ARGIRELINE®-nek nevezett hexapeptid megnyújtott változata. Csökkenti az idegsejtek ingerület átvitelét a SNARE Complex destabilizációja által.

Time Exception Day Cream  

Tökéletes nappali krém, fényvédelmét ásványi pigment biztosítja (SPF 15), tartalmazza az összes Oxynergy Paris White Exception aktív keverékét, növényi faggyút (természetes észterek és szkvalén), és természetes viaszokat.  Az ásványi pigmentek ellenére is rendkívül könnyű szerkezetű tápláló krém, alkalmas érett, öregedő bőrre. Tartalmaz Oxygenation Factort, alacsony molekulasúlyú hialuronsavat Q10 liposzómát,  vektorizált DMAE-t, lipopeptidet, organikus szilíciumot, C- és E-vitamin liposzómát. Összetetten harcol a bőr öregedése ellen: sejtszintű stimuláció, oxigénellátás, szabadgyök semlegesítés, anti-glikáció, ránccsökkentés, bőrfeszesítés, kollagén-1 szintézis serkentése, gyulladáscsökkentés. Kiválló nappali készítmény, tápláló, hidratáló és védő hatással.

Time Exception Night Cream

Tökéletesen kiegészíti a Time Exception Day Cream-et. Egy természetes enzimet tartalmaz, amely serkenti az elhalt sejtek és szennyeződések eltűnését az éjszaka folyamán. („alvás és peeling koncepció”) Tartalmazza még az Oxynergy Paris összesTime Exception aktív keverékét phytosebum-ot (természetes észterek és szkvalén) természetes viaszokat és csipkebogyó olajat. A krémnek rendkívüli tápláló és feszesítő szerkezete van, amely tökéletesen alkalmas érett, idősödő bőrtípusokra. Az aktív hatóanyagok szintjén gazdagítva van „Oxigenation Factor”, kis molekulasúlyú hyaluronsavval, Q10 liposzómákkal, vektorizál DMAE-vel, lipopeptiddel, organikus szilíciummal és C- E-vitamin liposzómákkal. Összetetten harcol a bőr öregedése ellen: sejtszintű stimuláció, oxigénellátás, szabadgyök semlegesítés, anti-glikáció, ránccsökkentés, bőrfeszesítés, kollagén-1 szintézis serkentése, gyulladáscsökkentés. Intenzíven táplál.

Time Exception Serum  

A Time Exception Serum egy exkluzív bi-gel formula elegáns légmentes csomagolásban. Szerkezetének köszönhetően a bőrrel érintkezve megolvad, és egy rendkívüli anti-aging hatású aktív hatóanyagokból és phytosebum-ból (természetes észterek és szkvalén) álló keveréket juttat be a bőrbe. Lágy, puha érzést nyújt, a bőr jól tolerálja. Az aktív hatóanyagok szintjén gazdagítva van Oxygenation Factorral, alacsony molekulasúlyú hyaluronsavval, Q10 liposzómával, vektorizált DMAE-vel, lipopeptiddel, organikus szilíciummal, C- és E-vitamin liposzómával. Összetetten harcol a bőr öregedése ellen: sejtszintű stimuláció, oxigénellátás, szabadgyök semlegesítés, anti-glikáció, ránccsökkentés, bőrfeszesítés, kollagén-1 szintézis serkentése, gyulladáscsökkentés, hidratálás, és táplálás.