Rejuvi kozmetikumok : Medist Kft.

Medist Kft.

Orvostechnikai eszközök és kozmetikumok forgalmazása

  • RSS
  • "
  • Facebook
  • "

rejuvi® termékek – új dimenzió a szépségápolásban

ahol tudományosan vegyül a keleti természetes gyógymód és a nyugati technológia. Mindez két kiváló kutató vegyészorvosnak köszönhető, akik több száz elismert tanulmánnyal segítik a mai napig a University of California, a University of San Francisco és a Stanford University   kutatásait.

Dr. Wade Cheng professzor és Dr. Arthur Furst professzor közös kutatásaival sikeresen ötvözte a keleti gyógymódot a nyugati technológiával. Vegyész-biokémikusként a hagyományos gyógyítástegészítették ki a természetes gyógymódokkal, majd speciális-problémamegoldó  kozmetikumokkal kísérleteztek, melyeknek eredményeként 1998-ban megalapították a Rejuvi Laboratory Inc. (www.rejuvilab.com) közös vállalkozásukat. Jelenleg több mint 30 országban forgalmaznak rejuvi termékeket. Magyarországon 2009. őszétől a Medist Kft. (www.medist.hu) kizárólagos forgalmazásával vásárolhatók meg a termékek. www.rejuvi.hu

Olyan kozmetikumok előállítása volt a cél, ami nemcsak a női közönséget, hanem az egyre inkább érdeklődő férfivásárlókat is kiszolgálja. Különös tekintettel figyeltek a változókor okozta bőrelváltozásokra, az öregségi foltok és az ödémák kezelésére.

A hormonális elváltozásokra a gyógyászatban jól ismert Wild Yam és Pueraria Mirifica (édesgyökért)  használták fel. Ezek  a burgonyához hasonló növények közismerten csökkenti a triglicerid szintet, illetve növeli a HDL szintet (triglicerid – magyarul vérzsír, melynek csökkentése a cél, ami nemcsak az elhízásért felelős, hanem a szív működését is veszélyezteti, HDL – nagy sűrűségű lipoprotein (High Density Lipoprotein), hasznos koleszterinszint, melynek növelése fontos élettani szükséglet). Ezen kívül a gyökérben található flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést, növelik az érfal rugalmasságát. A yam gyökérből nyerhető természetes hormon harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően megszünteti a fokozott faggyúműködést, pattanások kialakulását a menstruáció ideje alatt, illetve a menopausa alatt csökkenti az ödémát, puffadást.

Minden rejuvi termék olyan gondosan kiválasztott természetes növényi alapanyagot tartalmaz, amelyek magas flavonoid szinttel bírnak. A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabadgyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében „a test külső-belső rozsdátlanítója”. Számos betegség és az öregedés okozója a szervezetben felhalmozódott szabadgyökök. Nemcsak az élő szervezetben lejátszódó anyagcsere folyamatok következtében keletkeznek szabadgyökök, hanem külső környezeti hatásokra is (szmog, cigaretta füst, UV sugárzás, szolárium, kémiai szerek, ipari oldószerek, tisztítószerek,…)

Számos termékük tartalmaz GLA  (Gammalinoic sav-gammalinolénsav), ALA (Alpha-liposav) és ABC (Active Botanical Complex) összetevőket, amelyek magas antioxidáns tartalommal bírnak, erősen javítják a bőrképet.

 

www.rejuvi.hu  www.rejuvilab.com