AURIGA Kozmetikumok : Medist Kft.

Medist Kft.

Orvostechnikai eszközök és kozmetikumok forgalmazása

  • RSS
  • "
  • Facebook
  • "
logoAurigaInt_V2CMYK 

Létrehozása óta, az Auriga International a “Kutatás és fejlesztés” terén a következőket hajtotta végre:

– Magas szinten támogatja a kutatócsoportok kutatását, akik szorosan együttműködnek a felsőoktatási intézményekkel és a biotechnológiai vállalatokkal

-A kutatócsoport tagjai bőrgyógyászok és plasztikai sebészek.

A cég jelenlegi kutatási stratégiája:

– A folyamatos innováció, élén azzal a ténnyel, hogy már számos szabadalmat hoztak létre

– Az Auriga Nemzetközi termékcsalád szélesítése évenkénti 2 vagy 3 új termék bevezetésével.

 

FLAVO-C

egyedülálló bőröregedés gátló (anti-aging) antioxidáns (szabadgyök megkötő) formula

Mint ahogy minden más szervünk, a bőrünk is öregszik az évek során, következésképpen megjelennek arcunkon a ráncok.

Ez utóbbiak annál markánsabban és korábban jelentkeznek, minél többet van kitéve bőrünk a nap ultraibolya sugárzásának és megannyi káros környezeti hatásnak pl.: szennyezett levegő, a levegő oxigénje, alsólégköri ózon, táplálékunkban lévő növényvédő és tartósítószerek, az ételekben a hőkezelés során keletkező AKRILAMIDOK és egyéb rákkeltő anyagok, stb.

Az ily módon felszabaduló szabad gyökök károsítják a bőrsejtek DNS (dezoxiribonukleinsav) állományát, miáltal megzavarják azok normális megújhodási képességét. Ennek eredményeképpen a bőr kollagén és elasztin rost szerkezete károsodik, ami a bőr elaszticitásának (rugalmasságának) csökkenését vonja maga után, elősegítve a kisebb-nagyobb ráncok idő előtti megjelenését.

Logikus tehát, hogy a leghatékonyabb szabadgyök ellenes anyagokkal; C vitaminnal és Gingko biloba kivonattal védjük bőrünket ezen káros hatások ellen, melyeket a Flavo-C család minden tagja tartalmazza.

 

Flavo-C Serum: 8% C-vitamin, 30% Gingko Biloba extraktum.

Flavo-C Serum Forte: kétszeres koncentrációjú Gingko Bioloba és C-vitamin tartalommal

Flavo-C Cream: a fentieken kívül 1% hyaluronsavat is tartalmaz, így még hidratáltabbá és selymesebb tapintásúvá teszi a bőrt. Önmagában is teljes értékű nappali krém.

Flavo-C Flash: a C vitaminon és a Ginkgo Biloba kivonaton kívül tartalmaz még egy egyedülálló fehérje komplexumot is, amely a bőrön levegő hatására térhálósodik és kifeszíti azt. Ennek köszönhetően azonnal és látványosan csökkennek a kisebb-nagyobb ráncok

Flavo-C maszk: a pórusok megnyitásával elősegíti a hatóanyagok gyorsabban és mélyebbre történő bejutását. A maszk eltávolításával a szaruréteget is vékonyítjuk, ezáltal a bőrt megújhodásra késztetjük. Erőteljes tisztító, ránctalanító és feszesítő hatású.

Flavo-C tonik: Hatékonyan tisztítja a bőrt, és ezzel egy időben tonizál. Arctisztításra, mitesszerek, stb. eltüntetésére javasolt használni.

AURIGENE MIKROEMULZIÓRáncfeltöltés tű nélkül!

A kor előrehaladtával a bőr öregedéséért és a mimikai ráncok megjelenéséért a csökkenő természetes hyaluronsav termelés és az állandó mimikai izomzat aktivitás a felelős.

A készítmény kettős hatású, egyrészt nanoszómákba zárt hyaluronsav tartalmának köszönhetően pótolja a hiányzó mennyiséget a bőrben és speciális formulációja folytán gátolja a hyaluronidáz enzim aktivitást.

Másik fontos hatóanyaga egy hexapeptid, amely a botoxhoz hasonló hatást fejt ki a mimikai izmokra, vagyis elernyeszti azokat, csökkentve ily módon azok ráncosító hatását. Ráadásul a bejuttatott hyaluronsav azonnal jelentős mennyiségű vizet köt meg, ezáltal azonnal látható a hatás: a bőr feszesebb és hidratáltabb lesz már néhány órával az első kezelés után.

A készítményt kúraszerűen ajánlott alkalmazni 4-5 héten keresztül és a kúrát szükség szerint 3-5 havonta érdemes ismételni a Flavo-C készítmények folyamatos alkalmazása mellett.

 

Melaclear serum – Intenzív depigmentáló szérum

Használata különböző eredetű melanin alapú foltosodások esetén javasolt (pl.: napozás, öregedés, gyógyszerszedés, terhesség, stb.), legyenek azok a kézháton, az arcon, a nyakon vagy a dekoltázs bőrén. A készítmény aktív összetevői: 10% L-aszkorbinsav és fitosav (inozitol-hexakifoszfát), amelyek az Auriga kutatói által kifejlesztett ROS modulator system segítségével a melanin szintézist 4 különböző szinten is gátolják.

Tartós hatás napi kétszeri alkalmazás esetén 2-3 hónap után várható. Kiválóan kiegészíti a professzionális mezoterápiás antipigmentációs kezeléseket.

A készítmény sem kojasavat sem hidrokinont (utóbbit betiltották Európában) nem tartalmaz.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Gyártó: Auriga International (Belgium)

Magyarországon forgalmazza:

Medist Kft.

+36 1 318-0925